Termene și condiții

Prin utilizarea şi vizitarea site-ului istorie-romaneasca.ro („Site”), autorii şi utilizatorii sunt de acord cu termenii şi condiţiile aplicabile. Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi Site-ul.

Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenii şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor şi/sau utilizatorilor. După publicarea pe Site a termenilor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul istorie-romaneasca.ro şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal. Administratorii Site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

Postarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi/sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe Site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conţinutului şi postarea comentariilor pe Site fiecare dintre utilizatorii Site-ului întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi Site-ul, administratorii acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

Administratorii Site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor. Administratorii Site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Autorii şi utilizatorii acordă Site-ului şi administratorilor acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul ridicat şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii şi utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că administratorii Site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a clipurilor chiar și după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse de către autori.

Orice copiere, reproducere sau publicare a articolelor și fotografiilor de pe acest site, fără acordul direct al deținătorului este strict interzisă.


Politica comentariilor

  • Pentru comentarii trebuie să folosiți numele sau pseudonimul.
  • Adresele de mail trebuie să fie valide, ele fiind necesare pentru comentarii. Acestea nu sunt făcute publice pe site.
  • Comentariile nu sunt aprobate dacă conțin limbaj licențios, atacuri la persoană, rasism și altele.
  • Link-urile care au legătură cu subiectul tratat sunt binevenite în comentarii.
  • Ne rezervăm dreptul de a edita, șterge sau marca ca spam comentariile care încalcă regulile acestui site.

Prin postarea unui comentariu pe acest site declari că ești de acord cu termenii și condițiile actuale.

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică, ne puteți contacta la adresa contact@istorie-romaneasca.ro